VILLA BJÖRNRIKE - VÄRT EN RESA FÖR ATT UPPLEVA

Villa Björnrike är en helt unik villa av sitt slag. På 1 000 kvadratmeter erbjuds ett exklusivt boende, goda möjligheter till sociala sammankomster och möten. Här finner ni en genuin miljö som avspeglas i såväl materialval som service. Boka Hela villan från 22 000:-/dygn (16 pers) eller 6-bäddslägenhet från 15 995:-. 

Boka din drömsemester redan idag! MAILA OSS IDAG!

BO PÅ FÖRSTA FJÄLLPARKETT

Villa Björnrike är en paus och en startpunkt. En plats att varva ner på och umgås med dem du bryr dig om. Men också en plats att vara kreativ på. Uppleva årstidernas växlingar och syresätta tankarna. Välkommen till fjälls. 

HÄR SKAPAS OFÖRGLÖMLIGA FJÄLLMINNEN

 • Privat villa med 16 bäddar
 • 3 våningar med 1000 kvm
 • Boende delat på två lägenheter och en svit
 • 8 sovrum med delbara dubbelsängar
 • Alla sovrum har eget badrum
 • 4 kök varav ett restaurangkök som kan bokas till
 • Konferensrum för upp till 50 personer

En Villa - Så mycket att ta del av

Villa Björnrike har ingen reception och vi kan inte ta emot kort eller swishbetalningar. Ni är alltid välkomna att höra av er till oss om ni har frågor inför eller under er vistelse.

Villa Björnrike i vinterskrud

BOENDE HOS OSS

På Villa Björnrike finns sammanlagt 16 bäddar fördelat på två 6-bäddslägenheter och en svitlägenhet med fyra bäddar. Här finns gott om utrymme att skämma bort nära och kära. 

Bastu och relax på Villa Björnrike

BASTU & RELAX

Hos oss på Villa Björnrike erbjuds en fristad för kropp & sinne. I villans relaxavdelning hämtar du ny kraft efter en dag på fjället. Utöver villans gemensamma relaxavdelning har varje boendedel sin egna bastu och relax.

Fotograf: Per Eriksson
www.fotografpereriksson.com
+46-70-520 99 36
per@fotografpereriksson.com
Tullkammaregatan 12
791 31 Falun

Konferera

Konferensrum som lämpar sig väl för lednings- och styrelsekonferenser samt möten som kräver kreativitet och nya idéer. Standardmöblering för 16 med plats för 50 i biosittning. Här finns ett av fjällvärldens mest exklusiva konferensrum med sju meter i takhöjd och modern teknik. Vi har även separata kontorsplatser rakt över gatan i Villa Designs coworkingyta, klicka här för mer info.

stora ytor

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Här finns gott om utrymme för stora middagar, kreativa möten och tid tillsammans. 

Villor att hyra i Björnrike

Info in english

For our international guests you'll find more info in english here. 

Varför ska du välja Villa Björnrike?

Vi vill själva kunna känna en stolthet över det vi erbjuder våra gäster. Här följer några argument som vi ofta får höra från våra besökare. 

Hög service

Vi försöker att inte lämna något åt slumpen och får ofta höra att våra gäster uppskattar den personliga service vi erbjuder. 

UNIKA LÄGE

Villa Björnrike ligger på första parkett i den Härjedalska fjällvärlden. Här finner du milsvid utsikt över Sonfjällets nationalpark och skidpackar och aktiviteter utanför dörren. 

Unika materialval

Vi är måna om att välja kvalitativa material, både för att sätta guldkant på er vistelse men också ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi väljer kvalitet och gärna lokalt. 

Minnen för livet

Många av våra gäster uppskattar den extra guldkant de upplever att vi tillhandahåller. Vår ambition är att skapa oförglömliga fjällminnen för dig och ditt resesällskap. 

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN IDAG!

Vet du redan vad du söker? Skicka ett meddelande så svarar Helén eller Lotta så fort de kan.

Skriv gärna följande i ditt mail: 

 • Vilken period är ni intresserade av att besöka oss?
 • Hur många gäster är ni? 
 • Vilken typ av boende (vi har både lägenheter och 1- och 2-bäddsrum)?
 • Andra önskemål
Sara Nyberg Elf
Cozy and fresh accommodation right by the slopes!
Lydia Lundström
Lovely atmosphere and nicely decorated, good for wedding stops and parties. Recommend to family and friends
Joakim Eriksson
Cottage in the middle of the hill for up to 10p in a luxurious format gives a full pot! Fast & good service