Välkommen att bo på Villa Björnrike

Det är när du upplever lugn och harmoni som de bästa idéerna och den högsta livskvalitén blir till verklighet. Villa Björnrike är byggd med hög trivselfaktor och med fokus på dig som gäst. 

Boka din vistelse på Villa Björnrike

Vi har gjort vad vi har kunnat för att skapa den bästa möjliga fjällkänslan på Villa Björnrike. Här bor ni på en av fjällvärldens bästa lägen i en genuin och jordnära miljö där kvalitet & natur har stått i fokus vid val av material och inredning. 

Våra olika boendealternativ

Med Villa Björnrikes sammanlagda 16 bäddar är huset perfekt för den stora familjen, arbetsgruppen eller kompisgänget som vill unna sig lite extra lyx och utrymme på fjällsemestern. Vid bokning av hela huset ingår tillgång till Storstugan och matsalen, restaurangkök kan bokas separat. Boendet är fördelat på tre enheter som går bra att boka separat eller alla tillsammans. Läs mer om våra boendealternativ nedan. 

Lägenheterna Nipan och Remmet, 6 bäddar var

Båda lägenheterna har tre sovrum med hög komfort och privata badrum. Här finns också bastu om ni vill koppla av i mindre sällskap. Med komplett utrustat kök kan ni hålla egna tider för måltiderna – bekvämt till exempel med små barn. Trivsamma sällskapsytor ger plats för umgänge och avkoppling. Använd gärna pilarna och scrolla bland bilderna ovan.

 • 3 sovrum med delbara dubbelsängar
 • Alla sovrum har egen WC/dusch
 • Bastu med dusch
 • Välutrustat kök med plats för 6 personer
 • TV
 • Uteplats

Sviten med 4 bäddar

Här sover ni gott i två rymliga sovrum, båda med eget badrum och delbar dubbelsäng. Sovrummet på övre plan har även en walk in closet. Sviten ligger i anslutning till storstugan vilket ger perfekta möjligheter att vara nära händelsernas centrum – eller dra sig undan en stund. Använd gärna pilarna och scrolla bland bilderna ovan.

 • 2 sovrum på skilda plan
 • Fullt utrustat kök med öppen spis
 • Väl tilltagna sällskapsytor
 • Bastu med fjällutsikt
 • Relaxrum med kamin

Varför ska du välja Villa Björnrike?

Vi vill själva kunna känna en stolthet över det vi erbjuder våra gäster. Här följer några argument som vi ofta får höra från våra besökare. 

Hög service

Vi försöker att inte lämna något åt slumpen och får ofta höra att våra gäster uppskattar den personliga service vi erbjuder. 

UNIKA LÄGE

Villa Björnrike ligger på första parkett i den Härjedalska fjällvärlden. Här finner du milsvid utsikt över Sonfjällets nationalpark och skidpackar och aktiviteter utanför dörren. 

Unika materialval

Vi är måna om att välja kvalitativa material, både för att sätta guldkant på er vistelse men också ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi väljer kvalitet och gärna lokalt. 

Minnen för livet

Många av våra gäster uppskattar den extra guldkant de upplever att vi tillhandahåller. Vår ambition är att skapa oförglömliga fjällminnen för dig och ditt resesällskap. 

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN IDAG!

Vet du redan vad du söker? Skicka ett meddelande så svarar Helén eller Lotta så fort de kan.

Skriv gärna följande i ditt mail: 

 • Vilken period är ni intresserade av att besöka oss?
 • Hur många gäster är ni? 
 • Vilken typ av boende (vi har både lägenheter och 1- och 2-bäddsrum)?
 • Andra önskemål
Lydia Lundström
Lovely atmosphere and nicely decorated, good for wedding stops and parties. Recommend to family and friends
Ken Onerock
Nice place.
Joakim Eriksson
Cottage in the middle of the hill for up to 10p in a luxurious format gives a full pot! Fast & good service