VILLA KARLBERG - PÅ EN AV BJÖRNRIKES BÄSTA LÄGEN

Villa Karlberg erbjuder ett fantastiskt läge för den stora familjen eller kompisgänget. Med 11 bäddar och hela 320 kvadrat finns här stora sociala ytor och alla möjligheter att trivas.

BOKA DIN VISTELSE REDAN IDAG! MAILA OSS IDAG!

Unna er en vistelse på Villa Karlberg

Villa Karlberg ligger på Toppstigen 4. Mitt i pisten med Långsvängen utanför köksfönstret och fantastisk utsikt över Sonfjället från andra sidan huset. Med Villa Design, Villa Björnrike och Bräjks Matbar som grannar finns alla möjligheter att trivas här.

SAMLA VÄNNER OCH KOLLEGOR I FJÄLLEN

  • Privat villa med 11 bäddar (5 sovrum)
  • Bastu & relax
  • 320 kvadratmeter stor
  • Fyra badrum
  • Stora gemensamma ytor

En Villa - Så mycket att ta del av

1Karlberg sovrum bv.

BOENDE HOS OSS

På Villa Karlberg finns sammanlagt 11 bäddar fördelat på fem dubbelrum. Här finns gott om utrymme att skämma bort nära och kära. 

1Jacuzzi Karlbergs

BASTU & RELAX

I Villa Karlberg finns både bubbelbadkar och bastu för er att njuta av efter en dag på fjället. 

1Allrum bv Karlbergs

Konferera

Inom Villa Karlbergs 320 kvadratmeter finns gott om gemensamma ytor, dessa lämpar sig givetvis även bra för kreativa samtal och mindre konferenser. Annars erbjuder våra andra hus Villa Björnrike och Villa Design goda möjligheter att konferera. Läs mer om Konferens på Villa Björnrike och Konferens och kontor på Villa design

1Karlbeg Matbord

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Här finns gott om utrymme för stora middagar, kreativa möten och tid tillsammans. 

Pistnära boende i Björnrike

Pistnära boende i fjällen

Hos oss är det aldrig långt till fjällupplevelser, sommar som vinter. 

Varför ska du välja Villa Karlberg?

Vi vill själva kunna känna en stolthet över det vi erbjuder våra gäster. Här följer några argument som vi ofta får höra från våra besökare. 

Hög service

Vi försöker att inte lämna något åt slumpen och får ofta höra att våra gäster uppskattar den personliga service vi erbjuder. 

UNIKA LÄGE

Villa Karlberg ligger högt upp I Björnrike med fantastik utsikt över Härliga Härjedalen och Sonfjällets nationalpark. Med Bräjks Matbar och Villa Design som grannar finns alla möjligheter att trivas.

Lugn & Avskildhet

Här får ni möjlighet att umgås i lugn och ro. Här hittar ni ett rymligt hus med gott om utrymme för alla era intressen utan att det behöver kännas trångt. 

Minnen för livet

Många av våra gäster uppskattar den extra guldkant de upplever att vi tillhandahåller. Vår ambition är att skapa oförglömliga minnen för dig och ditt resesällskap. 

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)