Coworking på fjällvis

Vi har skapat ett öppet kontorslandskap precis så som vi skulle vilja ha det själva, rymligt och bekvämt, varma färger, modern utrustning och framförallt, ett stavtag från skidbacken. Sväng in och svara på några mail på semestern eller boka en fast plats. 

Bli en del av Villa Design

Här i vårt kontorslandskap är du välkommen att boka in dig för allt från en dag till en egen plats året runt. Boka ett fast skrivbord eller kom och häng på en plats som är ledig för dagen. Här erbjuds en kreativ miljö, moderna arbetsplatser och tillgång till konferens och samtalsrum. 

Våra konferensrum

KonfaHero

I vårt fjällkontor finns generösa gemensamma ytor, två konferensrum som har 8 respektive 10 platser samt 16 arbetsplatser.  Konferensrummen är ljusa och utrustade med modern teknik för ljud och bild. Här finns ergonomiska kontorsmöbler och trevligt sällskap.

  • Två konferensrum med 8 resp 10 platser
  • Tre mindre samtalsrum
  • Kontorslandskap med 16 arbetsplatser fördelat på tre rum
  • Rymligt café för lunch eller möten
  • Modern utrustning för ljud och bild
  • Smakfull inredning skapar en kreativ miljö

Film om Coworking

Visste du att Jämtland Härjedalen är Sveriges co-workingtätaste region? Vi är en del av länets co-workingnätverk som skapat den här filmen som berättar mer vad co-working är.

vimeo-video-thumbnail

Prislista för vårt fjällkontor

En dag
200:-

Kom och gästspela i vårt fjällkontor, svara på några mail i lugn och ro, ta en kopp kaffe och låna vår skrivare. 

200:-
En veckas jobb
900:-

Förläng semestern och jobba fjällifrån en vecka eller två. 

900:-
Rörlig plats
2100:-/mån

Vill du kunna hänga med oss året runt men är inte i behov av en egen plats? Då rekommenderar vi en rörlig plats. Tillgång 7 dagar i veckan, kaffe och ski in-ski-out är inkluderat i priset. 

2100:-/mån
Fast plats
2900:-/mån

Med en fast plats har du ett eget skrivbord i vårt härliga fjällkontor. Du har också fri tillgång att boka våra konferensrum och givetvis pingisrummet och gymmet.  

2900:-/mån

Hoppas att vi ses snart! Hör gärna av dig om du vill veta mer eller boka en plats!

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN IDAG!

Vet du redan vad du söker? Skicka ett meddelande så svarar Helén eller Lotta så fort de kan.

Skriv gärna följande i ditt mail: 

  • Vilken period är ni intresserade av att besöka oss?
  • Hur många gäster är ni? 
  • Vilken typ av boende (vi har både lägenheter och 1- och 2-bäddsrum)?
  • Andra önskemål