Boka konferens i fjällen eller skärgården

Vi har de perfekta villorna för att skapa kreativa möten och givande dagar tillsammans. Vare sig ni vill njuta av den svenska fjällvärlden eller Stockholms skärgård. Vistas i vacker natur och skapa era framtida visioner. 

Olika lokaler för era behov

Hos oss kan era idéer och visioner ta form. Här finns flexibla lokaler som passar både för den tighta styrelsen eller ledningsgruppen till större sällskap. Våra hus är placerade på platser som vi älskar och vi är säkra på att ni också kommer att göra det. Varmt välkomna!

Fjällvandring och löpning i Vemdalen och Björnrike

Konferensaktiviteter

Två av våra villor är belägna i Destination Vemdalen, här finns en hel fjällvärld att upptäcka och om ni söker en mer stadsnära konferensanläggning passar väl skärgården utmärkt. Villa Älgö i Saltsjöbaden ligger exakt vid vattnet vilket möjliggör att ni startar konferensen med en båttur ut till oss. 

All inclusive

villa-bjornrike-helen

Bokar ni en konferens hos oss så ska ni känna er väl omhändertagna. Vi erbjuder full service och åtar oss gärna att planera och boka aktiviteter, beställa catering eller fylla kylskåpet så att ni bara kan checka in och fokusera på er gemenskap. Har ni andra önskemål eller idéer försöker vi alltid att möta dessa.

  • Boende, alltid med bäddade sängar och handdukar mm
  • Aktiviteter, vi arrangerar och planerar gärna aktiviteter för er
  • Vill ni så arrangerar vi givetvis catering så att ni kan fokusera på det som är viktigast
  • Konferensrum, i våra villor finns flera rum för olika behov

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN IDAG!

Vet du redan vad du söker? Skicka ett meddelande så svarar Helén eller Lotta så fort de kan.

Skriv gärna följande i ditt mail: 

  • Vilken period är ni intresserade av att besöka oss?
  • Hur många gäster är ni? 
  • Vilken typ av boende (vi har både lägenheter och 1- och 2-bäddsrum)?
  • Andra önskemål