VILLA DESIGN I BJÖRNRIKE - Ett resmål i sig

Välkommen till Villa Design i Björnrike. Här finns lägenhet samt rum med hotell- och vandrarhemsstandard. Villa Design slog upp portarna i december 2021. Vi vill med Villa Design skapa en oas där du kan umgås, arbeta och koppla av med vänner, familj och kollegor. Boka rum med hotellstandard från 1195:- eller vår exklusiva sexbädds-lägenhet från 23 500:-/vecka.

BOKA DIN VISTELSE REDAN IDAG! MAILA OSS IDAG!

En alldeles unik villa i svenska fjällen

Villa Design är en plats för rekreation, kreativa möten och naturupplevelser utanför dörren. Här finns aktiviteterna runt stugknuten och vi erbjuder gott om plats att låta kreativiteten flöda. Här får ni utrymme att umgås och prioritera varandra. Välkommen att njuta av fjällen året runt. 

BOKA VILLA DESIGN ONLINE

Nytt för i år är att Villa Design går att boka online. Du kan boka både rum med hotellstandard, vandrarhemsstandard eller lägenheten på våning 4. 

En villa för er som vill unna er något extra

  • Privat villa med 28 bäddar
  • Består av fem våningar samt källarplan
  • Garageplatser i källarplan 
  • Gym, pingisrum & omklädningsrum i källaren
  • Alla gäster har tillgång till kök 
  • Två konferensrum med 10 respektive 8 platser
  • 16 arbetsplatser i vårt kontorslandskap
  • Airkey-system för enkel nyckelhantering

En Villa - Så mycket att ta del av

Villa design i vinterskrud

BOENDE HOS OSS

På Villa Design finns sammanlagt 28 bäddar med flexibelt boende från 1-bäddsrum till lägenhet om 6 bäddar. Alla gäster har tillgång till parkering, pjäxförråd, gym och kök mm. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder. 

_FTW4041

Konferens & Event

Här finns fina möjligheter att skapa evenemang, fester och konferenser i fjällmiljö. Läs mer om vårt erbjudande och flexibla lokaler. 

_FTW4236

Villans kontor

16 arbetsplatser, 2 konferensrum och ett flertal samtalsrum. Välkommen att jobba på Villa Design. Du kan boka en fast kontorsplats eller bara titta in och gästjobba en dag eller två för att förlänga semestern. Läs mer om vårt co-workingspace i Björnrike. 

_FTW4220

Workation

Villa Design lämpar sig ypperligt för konferens & den nya trenden Workation. Kombinera jobb och friluftsliv, eller ta med kollegorna och boka ett av rummen i vårt kontorslandskap för kreativa arbetsdagar i ny miljö. Välkommen att jobba fjällifrån!

Bad bastu Björnriket

BASTU & MOTION

Majoriteten av husets boendealternativ erbjuds med tillgång till bastu och relax som i vissa fall delas eller är privata. Njut av fjälluften och uppfriskande aktiviteter för att sedan koppla av i villans relaxavdelningar. Som gäst har du även tillgång till gym och pingisrum. 

Utsikt Boende Swedish Alps

Info in english

For our international guests you'll find more info in english here. 

Varför ska du välja Villa Design?

Vi är stolta över Villa Design och det vi kan erbjuda. Här följer några samlade argument varför du ska unna dig en vistelse hos oss i Björnrike. 

Hög service

Från den första kontakten till ni lämnar oss vill vi att ni ska känna att ni får en personlig och trevlig upplevelse och bra service. 

UNIKA LÄGE

Med en enastående utsikt över Sveriges äldsta nationalpark Sonfjället och med skidbackar utanför dörren är läget något som våra gäster kan njuta av fullt ut. Det sägs att välbefinnandet ökar av att blicka ut över en vacker utsikt, vi är beredda att hålla med. 

Unika materialval

När vi byggt Villa Design har vi inte lämnat något åt slumpen, här hittar ni genomgående exklusiva material, kvalitetsmöbler och sköna textilier som skapar en ombonad helhet som är värd att uppleva.

Minnen för livet

Vi sätter dig som gäst i första rummet, från den första kontakten med Helén och Lotta vill vi göra vad vi kan för att skapa minnen som ni kan bära med er resten av livet. Vi hjälper er gärna att boka aktiviteter eller annan service för att er vistelse ska få vara det lilla extra. 

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)

Sara Nyberg Elf
Cozy and fresh accommodation right by the slopes!
Lydia Lundström
Lovely atmosphere and nicely decorated, good for wedding stops and parties. Recommend to family and friends
Joakim Eriksson
Cottage in the middle of the hill for up to 10p in a luxurious format gives a full pot! Fast & good service