Boende i Björnrike - Tre unika villor i Björnrike

Boka vårt exklusiva boende i Björnrike, vi erbjuder boende i tre villor i Björnrike, alla på bästa tänkbara plats med en strålande utsikt över fjällen och Härjedalen. Hos oss skapas tid tillsammans för ert ressällskap. 

Boka din vistelse i Björnrike redan idag! Maila oss idag!

UPPTÄCK VÅRA VILLOR I BJÖRNRIKE

Vi drivs av att erbjuda unika och minnesvärda upplevelser för både företagsgrupper och privata gäster. Här i Björnrike trivs vi som allra bäst. I våra villor i fjällen skapas andrum och plats för kreativa möten och kvalitetstid med familj och vänner. Våra villor har ingen reception men vi svarar gärna på mail eller telefon om ni har frågor. 

Villa Design i Björnrike, vardagsrum

Villa Design

Privat villa med 28 bäddar

Villa Design består av fem våningar samt källarplan. Här finns åtta rum med hotellstandard, fyra rum med vandrarhemsstandard (toalett i korridoren) samt en exklusiv lägenhet med 6 bäddar och egen relax. I källaren finns garageplatser samt gym, pingisrum & omklädningsrum. Alla gäster har tillgång till kök. 

Boka online

Nytt för i år är att Villa Design går att boka online. Du kan boka både rum med hotellstandard, vandrarhemsstandard eller lägenheten på våning 4. 

Matsal i Villa Björnrike

Villa Björnrike

Villa på 1000 kvm och 16 bäddar

Villa Björnrike är ett helt unikt hus, här finns 2 lägenheter med 6 bäddar var och en svit med fyra bäddar. Alla boenden har egen bastu. Hyr man hela huset får man också tillgång till matsal, rymliga gemensamma ytor och en gemensam relax. Garage finns för dig som bor i huset. 

Skicka förfrågan 

Är du intresserad av att boka Villa Björnrike är du varmt välkommen att skicka en förfrågan direkt till oss på info@bokavilla.se

Rymliga sociala ytor på Villa Karlberg i Björnrike

Villa Karlberg

Villa på 320 kvm exakt vid pisten

Villa Karlberg i Björnrike är ett härligt hus som passar den stora familjen eller varför inte två familjer? Här finns 11 bäddar fördelat på 5 sovrum. Bastu & relax samt fyra badrum. Stora gemensamma ytor gör att allas intressen får plats. 

Skicka förfrågan 

Är du intresserad av att boka Villa Karlberg är du varmt välkommen att skicka en förfrågan direkt till oss på info@bokavilla.se

Villa Björnrike i fjällen

VILLA BJÖRNRIKE

Naturliga material och gott om plats. 

Konferens i fjällen, Villa Björnrike

KONFERENS

Några av fjällvärldens bästa konferensmiljöer. 

Villa Design Fjällen Björnriket

VILLA DESIGN

Hotellrum, vandrarhem och lägenheter.

VILLA KARLBERG

Villa i Björnrike för den stora familjen/sällskapet. 

Varför väljer våra gäster oss?

Vi vill själva kunna känna en stolthet över det vi erbjuder våra gäster. Här följer några argument som vi ofta får höra från våra besökare. 

Hög service

Vi försöker att inte lämna något åt slumpen och får ofta höra att våra gäster uppskattar den personliga service vi erbjuder. 

Unika lägen

Våra villor ligger på några av de bästa lägen som erbjuds. Med enastående utsikt över fjäll och hav och mängder av upplevelser runt husknuten. 

Unika materialval

Vi är måna om att välja kvalitativa material, både för att sätta guldkant på er vistelse men också ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi väljer kvalitet och gärna lokalt. 

Minnen för livet

Många av våra gäster uppskattar den extra guldkant de upplever att vi tillhandahåller. Våra hus är skapade för att minnas. 

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)

UNIKT BOENDE

BOKA VÅRT BOENDE I BJÖRNRIKE

Björnrike har blivit ett favoritresmål och många gäster återkommer år efter år. Våra tre boenden i Björnrike ligger högt upp på fjället med en enastående utsikt och med bra läge exakt bredvid skidbackarna och restaurangen Bräjks som serverar väldigt bra mat både lunch och middag under vintersäsong. 

AKTIVITETER I BJÖRNRIKE

TID TILLSAMMANS

Med högt läge på fjällsluttningen, ett stavtag från skidåkning och vandring, är våra boenden en fantastisk plats att samla familj, vänner eller kollegor för avslappnad gemenskap nära naturen. Njut av skidåkning, längd, skoterturer och frisk luft, sen finns våra hus här för återhämtning och för er att umgås i.

Sara Nyberg Elf
Cozy and fresh accommodation right by the slopes!
Lydia Lundström
Lovely atmosphere and nicely decorated, good for wedding stops and parties. Recommend to family and friends
Joakim Eriksson
Cottage in the middle of the hill for up to 10p in a luxurious format gives a full pot! Fast & good service