Skicka din förfrågan idag!

Vi erbjuder ett flertal anläggningar som alla har sin charm och unicitet. Läs gärna mer om våra Villor eller skicka oss en förfrågan redan idag så hjälper vi dig vidare. Tack för att du besöker vår hemsida.

Har du en fråga? Ring oss redan idag! Tel 0684-21 200

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN IDAG!

Vet du redan vad du söker? Skicka ett meddelande så svarar Helén eller Lotta så fort de kan.

Skriv gärna följande i ditt mail: 

  • Vilken period är ni intresserade av att besöka oss?
  • Hur många gäster är ni? 
  • Vilken typ av boende (vi har både lägenheter och 1- och 2-bäddsrum)?
  • Andra önskemål

Varför ska du välja oss?

Vi är måna om att leverera en upplevelse utöver det vanliga. Det tycker vi att ni som gäst och våra unika villor förtjänar. Här följer några argument för att välja oss för er nästa semester eller konferens. 

01. Hög service

Vi försöker att inte lämna något utan slumpen och får ofta höra att våra gäster uppskattar den personliga service vi erbjuder. 

02. UNIKA LÄGE

Villa Björnrike ligger på första parkett i den Härjedalska fjällvärlden. Här finner du milsvid utsikt över Sonfjällets nationalpark och skidpackar och aktiviteter utanför dörren. 

03. Unika materialval

Vi är måna om att välja kvalitativa material, både för att sätta guldkant på er vistelse men också ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi väljer kvalitet och gärna lokalt. 

04. Minnen för livet

Många av våra gäster uppskattar den extra guldkant de upplever att vi tillhandahåller. Vår ambition är att skapa oförglömliga fjällminnen för dig och ditt resesällskap. 

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp & materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)