VILLA ÄlGÖ - Gränsen mellan skärgården & Stockholm

Villa Älgö är något alldeles extra. I denna anrika 40-talsvilla längst ut på Älgö är det bara metrar från lugnet, kreativiteten eller konferensen till bastu, havsbad och stora sociala ytor.

BOKA DIN VISTELSE REDAN IDAG! MAILA OSS IDAG!

BO PÅ FÖRSTA FJÄrdPARKETT

Villa Älgö har nära till mycket utan att ge dig anledning att lämna. Vare sig du vill hitta lugnet i ett smakfullt inrett 40-talshus med familjen eller låta idéerna konfereras fram i en inspirerande miljö med kollegorna  

SAMLA VÄNNER OCH KOLLEGOR I SALTSJÖBADEN

  • Privat villa med 10 bäddar (5 dubbelrum)
  • Bastuhus nere vid vattnet
  • Rymligt lantligt kök med plats för ert sällskap
  • Glasveranda med utsikt över fjärden
  • Gott om utrymme för kreativa samtal och konferenser

En Villa - Så mycket att ta del av

DSC05495_998x667px

BOENDE HOS OSS

På Villa Älgö finns sammanlagt 10 bäddar fördelat på fem dubbelrum. Här finns gott om utrymme att skämma bort nära och kära. 

algo-bastuhus-sommar

BASTU & RELAX

Basta och bada med utsikt över Ingaröfjärden i vår fristående bastu med egen badbrygga och vår fina lilla sandstrand.

DSC05043_998x667px

Konferera

Villa Älgö är placerat på bästa läge i Saltsjöbaden. Här är det nära till stan och ni tar er enkelt till Älgö i Saltsjöbaden. Vill ni kan man också anlägga båt vid vår privata brygga. Eller kombinera er vistelse med en utflykt i Stockholms skärgård. 

DSC05166_998x667px

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Här finns gott om utrymme för stora middagar, kreativa möten och tid tillsammans. 

algo-framsida-villa (kopia)

Info in english

For our international guests you'll find more info in english here. 

Varför ska du välja Villa ÄLGÖ?

Vi vill själva kunna känna en stolthet över det vi erbjuder våra gäster. Här följer några argument som vi ofta får höra från våra besökare. 

Hög service

Vi försöker att inte lämna något åt slumpen och får ofta höra att våra gäster uppskattar den personliga service vi erbjuder. 

UNIKA LÄGE

Villa Älgö ligger precis på gränsen mellan Stockholm och skärgården. Här får du en otrolig utsikt över Ingaröfjärden och nära till storstaden.

Lugn & Avskildhet

På Villa Älgö får ni möjlighet att umgås i lugn och ro. Här har ni en stor tomt och ett rymligt hus på bästa adress till ert förfogande för både konferens och familj

Minnen för livet

Många av våra gäster uppskattar den extra guldkant de upplever att vi tillhandahåller. Vår ambition är att skapa oförglömliga minnen för dig och ditt resesällskap. 

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)