Om Oss

Bokavilla.se drivs av Eco Life Global AB, visionen är att erbjuda unika boendemiljöer som skapar minnen för livet. Vi har en stark kärlek till den svenska naturen och vill tillgängliggöra naturupplevelser i kombination med  förstklassiga boende- och konferensmöjligheter. 

VÅR VISION

Genom stark profil ska Eco Life Global AB erbjuda unika och minnesvärda upplevelser med guldkant året runt. Svensk natur, exklusiva materialval och hållbarhet är alla kärnvärden i vår verksamhet. 

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)

Personlig service

Vi värdesätter det personliga och det lokala. Vår värdinna tillika projektledare Helén känner våra hus innan och utan. Vi vill bidra till lokal utveckling och väljer därför i den mån vi kan att handla lokalt och värna om naturen.

Vår syn på hållbarhet

Vi värdesätter naturen och vill försöka bidra på det sätt vi kan för att värna om naturen och samtidigt bidra till utveckling av de lokala samhällen vi verkar inom. Här följer ett axplock av de val vi tagit: 

  • Vi försöker handla lokalt för att stötta lokal utveckling 
  • Våra hus är byggda i naturliga material så långt som möjligt
  • Vi måna om att köpa kvalitet före kvantitet, saker och ting ska vårdas och leva länge
  • Vi köper endast solmärkt el för att driva våra fastigheter
  • På Villa Björnrikes tak har vi egna solceller
  • Vi erbjuder elbilsladdning för våra gäster
  • Vi använder så lite kemikalier som möjligt och städar med såpa

Våra villor

Eco Life Global AB presenterar här på Bokavilla.se vårt samlade utbud av villor som du som gäst har möjlighet att upptäcka tillsammans med oss. Våra hus i Björnrike i den svenska fjällvärlden har vi själva byggt och vi är extra stolta att säga att husen lever upp till våra egna höga förväntningar. Läs gärna mer om våra hus här nedan. 

Villa Björnrike i fjällen

VILLA BJÖRNRIKE

Naturliga material skapar en unik miljö.

Konferens i fjällen, Villa Björnrike

KONFERENS

Några av fjällvärldens bästa konferensmiljöer. 

Villa Älgö

Stadsnära skärgårdsupplevelse.

Ville Design i Björnrike

VILLA DESIGN

Ett hus att uppleva.