Samarbetspartners

Vi gillar att samarbeta med lokala företag och försöker på det sättet att skapa de bästa möjliga upplevelserna för våra gäster. Samtidigt vill vi bidra så gott det går till den lokala ekonomin. Här hittar ni några av våra proffsiga partners som finns i vårt närområde. 

Äventyr & Konferens

Äventyr & Konferens drivs av Jan-Ola Dillner, han har lång erfarenhet av Destination Vemdalen, det Jan-Ola inte vet är inte värt att känna till:) Äventyr & Konferens hjälper oss att skapa fantastiska aktiviteter på våra fjäll. 

Läs mer om Äventyr & Konferens

Vemdalen catering

Peter Dahlbäck är mästerkocken som skapar de mest fantastiska måltiderna för våra gäster. Boka Vemdalen Catering för hemma hos-kock, bröllop och större event och mycket mer. Peter & Co kommer gärna och tillagar maten tillsammans med er i någon av våra villor. 

Läs mer om Vemdalen catering

Fjällbyrån

Fjällbyrån drivs av Marcus Ståhl. Från kontoret i Klövsjö hjälper de oss med marknadsföring och har bland annat skapat hemsidan som du nu besöker. De har även skapat de flesta bilder och filmer som används på hemsida och andra kanaler. 

Läs mer om marknadsföring hos Fjällbyrån

Möbelmästarna

Möbelmästarna är den lokala möbelbutiken i grannbyn Hede. Butiken hette tidigare Hede Möbler och drivs idag av Karin Bromée. Möbelmästarna har hjälp oss med inredning till både Villa Design och Villa Björnrike. 

Läs mer om Möbelmästarna.

Fjällbröllop & Event

Fjällbröllop & Event är det självklara valet för dig som vill ha hjälp att planera ett bröllop i Destination Vemdalen. Det är ett samarbete mellan ett flertal lokala företag. 

Läs mer om Fjällbröllop & event. 

AGO Vemdalen

AGO Vemdalen förmedlar boende inom hela Destination Vemdalen. De erbjuder ett brett utbud av semesterboende som passar allt från två prismedvetna vänner som prioriterar skidåkning till boende för stora familjer eller högtidsfirande.

Läs mer om AGO.