Välkommen att bo på Villa Design

Här erbjuds ett exklusivt och unikt boende för dig som vill njuta av den svenska fjällvärlden med lite extra guldkant. Här finns flexibla boendealternativ och vi försöker att vara lyhörda för era behov och önskemål. Här kan du läsa om våra våningar och boendealternativ. Boka rum med hotellstandard från 1195:- eller vår exklusiva sexbädds-lägenhet från 23 500:-/vecka.

Boka din vistelse på Villa Design

Här bor ni på ett av den svenska fjällvärldens bästa lägen med en fantastisk utsikt, bekvämt boende där service och komfort är vår högsta prioritet. Vårt boende är fördelat på tre våningar med flexibla bokningsalternativ för dig som reser själv eller i större grupp. Vi har sammanlagt 28 bäddar som vi presenterar här. Boka vår exklusiva lägenhet eller enskilda rum med hotell- eller vandrarhemsstandard (toa i korridor). 

Våra olika boendealternativ

Villa Designs samlade antal bäddar är 28. Dessa är fördelade på våning 2, 4 och 5 i huset. Ni som gäst kan välja att boka hela huset, ett våningsplan eller ett enskilt rum. Vi försöker alltid så gott vi kan att möta era förväntningar och önskemål. Vi har installerat Airkey-system för enkel nyckelhantering. 

Boka Online

Nytt för i år är att Villa Design går att boka online. Sök datum i rutan intill så öppnas vårt bokningssystem i ett nytt fönster. Du kan boka både rum med hotellstandard, vandrarhemsstandard eller lägenheten på våning 4. 

Boka nu

Checka inChecka ut

Våning två

Rum med hotellstandard i Björnrike
Enkelrum fr 1195:-. Dubbelrum fr 1695:-

På våning 2 finns 8 härliga sovrum, våningen går i dova färger som ger en ombonad och avkopplande känsla. I den gemensamma relaxavdelningen njuter ni av bastu och avkoppling med enastående utsikt över fjällvärlden. Det gemensamma köket är väl tilltaget och utrustat för att ni ska känna er som hemma.

 • 8 sovrum varav 4 enbäddsrum och 4 tvåbäddsrum
 • Alla sovrum har egen WC/dusch
 • Gemensam relaxavdelning med bastu och utsikt
 • Gemensamt välutrustat kök med matplats
 • TV & Wifi i rummen
 • Morgonrock och handdukar på rummen

Våning fyra

exklusiv och rymlig lägenhet med egen relax
6-bädds lägenhet 250 kvm från 5995:-/dygn vecka från 23 500:-

Här sover ni gott i tre rymliga sovrum med egna badrum. Här finns ett stort och fullt utrustat kök, en separat matsal där ni kan samlas med vänner och kollegor kring bordet. Vidare genom lägeheten finner ni vardagsrummet med mysiga sittgrupper, enastående utsikt och öppen spis. Den gemensamma relaxavdelningen rymmer två badkar och bastu.

 • 3 sovrum med två bäddar och egna badrum
 • Fullt utrustat kök
 • Väl tilltagna sällskapsytor
 • Lyxig relaxavdelning för avkoppling
 • Balkong och enastående utsikt

Våning fem

Praktiskt boende i privata rum med toalett i korridor
Enkelrum fr 795:-. Dubbelrum fr 1050:-. Hel våning 10 bäddar från 3995:-/dygn vecka från 17 900:-

Välkomna till husets översta våningsplan, här finns fyra sovrum, varav ett tvåbäddsrum, två enbäddsrum och ett stort flexibelt rum med plats för sex personer. På våning fem finns gemensam dusch och toalett i korridoren. Köket delas. Våning 5 kan med fördel kombineras med våning 4 om ni är ett större sällskap.

 • 10 bäddar fördelat på 4 sovrum
 • Fullt utrustat kök
 • Sällskapsyta med tv, soffa och bord i korridoren
 • Gemensam toalett och dusch

Varför ska du välja Villa Design?

Vi är stolta över Villa Design och det vi kan erbjuda. Här följer några samlade argument varför du ska unna dig en vistelse hos oss i Björnrike. 

Hög service

Från den första kontakten till ni lämnar oss vill vi att ni ska känna att ni får en personlig och trevlig upplevelse och bra service. 

UNIKA LÄGE

Med en enastående utsikt över Sveriges äldsta nationalpark Sonfjället och med skidbackar utanför dörren är läget något som våra gäster kan njuta av fullt ut. Det sägs att välbefinnandet ökar av att blicka ut över en vacker utsikt, vi är beredda att hålla med. 

Unika materialval

När vi byggt Villa Design har vi inte lämnat något åt slumpen, här hittar ni genomgående exklusiva material, kvalitetsmöbler och sköna textilier som skapar en ombonad helhet som är värd att uppleva.

Minnen för livet

Vi sätter dig som gäst i första rummet, från den första kontakten med Helen och Lotta vill vi göra vad vi kan för att skapa minnen som ni kan bära med er resten av livet. Vi hjälper er gärna att boka aktiviteter eller annan service för att er vistelse ska få vara det lilla extra. 

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN IDAG!

Vet du redan vad du söker? Skicka ett meddelande så svarar Helén eller Lotta så fort de kan.

Skriv gärna följande i ditt mail: 

 • Vilken period är ni intresserade av att besöka oss?
 • Hur många gäster är ni? 
 • Vilken typ av boende (vi har både lägenheter och 1- och 2-bäddsrum)?
 • Andra önskemål
Sara Nyberg Elf
Cozy and fresh accommodation right by the slopes!
Lydia Lundström
Lovely atmosphere and nicely decorated, good for wedding stops and parties. Recommend to family and friends
Joakim Eriksson
Cottage in the middle of the hill for up to 10p in a luxurious format gives a full pot! Fast & good service