Bastu & Motion på Villa Design

Villa Design erbjuder goda möjligheter för avkoppling, motion och rekreation. Här erbjuds en avkopplande miljö, två bastur med relaxavdelning och i källaren finns både gym och pingisrum. 

Koppla av efter en dag på fjället

Efter dag full av utomhusaktiviteter eller kreativa möten är det skönt att låta kropp och knopp koppla av i villans relaxavdelningar. Villans gäster på våning 2 och 4 har tillgång till bastu och relax. Samtliga gäster kan också nyttja gym och pingisrum som finns i källarplan. 

Bastu & RElax

På Villa Design finns två bastur, en på våning två för gästerna som bor där och en på våning 4 för våningens gäster. I anslutning till husets bastur finns en relaxavdelning med möjlighet att duscha och slå sig ner för en stunds avkoppling.

  • Rymliga bastur på vån 2 och 4
  • Våra bastur är utrustade IR-paneler för extra skön känsla
  • På våning 2 delas bastun mellan gästerna som bor på våningen
  • Lägenheten på våning fyra har egen bastu med dusch och och två sköna sittbadkar för den fulla relaxupplevelsen.

Motion & Styrketräning

I källarplan på Villa Design finns gym och pingisrum, perfekt som kvällsaktivitet efter en dag i skidbacken eller på vandringslederna. Kanske samla vänner eller kollegor för en klassisk rundpingis? I anslutning finns även omklädningsrum med dusch.

  • Motionsrum med fria vikter, några maskiner och stegmaskin
  • Rymligt pingisrum med plats för ert sällskap
  • Omklädningsrum i anslutning

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)