Konferera på Villa Björnrike

Att konferera i fjällen är något alldeles särskilt. Hos oss på Villa Björnrike erbjuds ett exklusivt boende som lämpar sig väl för lednings- och styrelsekonferenser samt möten som kräver kreativitet och nya idéer. Här finns 16 bäddar fördelat på åtta dubbelrum samt en av fjällvärldens mest exklusiva konferensrum med sju meter i takhöjd. 

Konferensrummet

Villans ljusa, rymliga konferensrum ligger i en flygel med direkt koppling till huvudbyggnaden. Här finns all teknik som behövs för inspirerande möten. Närheten till naturen och villans genomtänkta utformning gör det lätt att varva intensiva arbetspass med lugnare stunder av reflektion.

Här kan du se en planskiss över konferensrummet på Villa Björnrike.

Konferens i Björnrike

Konferensrummet på Villa Björnrike rymmer upp till 50 personer och med generösa umgängesytor i villans övriga delar blir det lätt att samla många för utbildning, kickoffer och liknande. Vi hjälper er självklart att sätta samman em attraktiv helhet med konferens, boende och aktiviteter. Med vårt systerhus Villa Design skapas helt unika möjligheter för er konferens i fjällen. 

Möten i toppklass

Hållbarhetskonferens på Vilal Björnrike

Villans servicekoncept bygger på personligt omhändertagande, från första kontakt. På så sätt får ni exakt den service ni vill ha utan att något faller mellan stolarna. Möjligheterna till tillval är många och våra vistelseplanerare har omfattande lokal kunskap om vad som passar under olika årstider.

 • Standardmöblering med 16 sittplatser
 • Plats för upp till 50 personer i biosittning
 • Projektor och filmduk
 • Videokonferensutrustning
 • Ljudanläggning
 • Öppen spis

En aktiv fjällkonferens

Den rena fjälluften och de milsvida vyerna öppnar upp för kreativa samtal och nya idéer. Här hos Villa Björnrike har ni fjällvärldens samlade utbud runt husknuten. Låt oss bidra till att skapa den oförglömliga konferensen för ditt team.

Bilder från Destination Vemdalen.

 • Skidbackar utanför dörren
 • Längdspår med enastående utsikt
 • Vandringsleder för långa & korta turer
 • Skotersafari eller snöskovandring?
 • Vi hjälper er att boka och planera lämpliga aktiviteter

Varför konferera hos oss?

Vi vill själva kunna känna en stolthet över det vi erbjuder våra gäster. Här följer några argument som vi ofta får höra från våra besökare som valt att konferera hos oss. 

Hög service

Vi försöker att inte lämna något åt slumpen och får ofta höra att våra gäster uppskattar den personliga service vi erbjuder. Särskilt vid en konferens upplever vi det extra uppskattat med en närvarande värd i huset. 

UNIKA LÄGE

Villa Björnrike ligger på första parkett i den Härjedalska fjällvärlden. Här finner du milsvid utsikt över Sonfjällets nationalpark och skidpackar och aktiviteter utanför dörren. 

Unikt konferensrum

Vårt konferensrum är något alldeles särskilt, här står naturmaterial i fokus och det skapar en lugn och samtidigt kreativ miljö som våra gäster uppskattar. 

Flexibla utrymmen

Vårt konferensrum kan ta upp till 50 personer men utöver det rummet finns många trevliga platser att slå sig ner för breakoutrooms eller kreativa samtal/eget arbete. 

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN IDAG!

Vet du redan vad du söker? Skicka ett meddelande så svarar Helén eller Lotta så fort de kan.

Skriv gärna följande i ditt mail: 

 • Vilken period är ni intresserade av att besöka oss?
 • Hur många gäster är ni? 
 • Vilken typ av boende (vi har både lägenheter och 1- och 2-bäddsrum)?
 • Andra önskemål