Gott om utrymme på Villa Björnrike

I Villa Björnrike finns gott om värme och trivsel. Med generösa gemensamma utrymmen finns det plats för alla gäster att hitta sin oas för avkoppling och avskildhet eller fest och gemensamma måltider.

Boka din vistelse på Villa Björnrike

Vi har gjort vad vi har kunnat för att skapa den bästa möjliga fjällkänslan på Villa Björnrike. Här bor ni på en av fjällvärldens bästa lägen i en genuin och jordnära miljö där kvalitet & natur har stått i fokus vid val av material och inredning. 

1 000 kvardratmeter ryms alla behov

Villa Björnrike omfattar 1 000 kvadratmeter men endast 16 bäddar, som du förstår finns det gott om utrymme att tillfredsställa alla gästers olika behov och önskemål. Ska ni konferera har vi samlat information om konferens här

Storstugan

En niokantig öppen spis sprider värme och trivsel och flera olika sittgrupper ger möjlighet till både social samvaro och en stunds avskildhet – kanske med en god bok, eller för att läsa epost. Vill du vara mer ostörd sitter du kanske en trappa upp, på storstugans loft. Takhöjden är hela sju meter och stora fönster släpper in ljuset från fjällvärlden utanför. Storstugan ingår när man bokar hela Villan.

  • Öppen spis med unik design
  • Flera sittgrupper med soffor och fåtöljer
  • Ljudanläggning
  • Storstugans väggmålning är inspirerad av härjegårdarna i närliggande byn Remmet.

Matsal & Storkök

Få saker för människor samman som god mat. Villans kök håller toppklass med allt från induktionshäll och vinkyl till utvalt porslin. Arbetsytorna är praktiska när ni lagar tillsammans men ni kan även boka egen kock eller catering. I ombonad miljö och med Sonfjället som blickfång smakar mat och dryck bara ännu bättre.

  • Induktionshäll
  • Stekhäll
  • Varmluftsugn
  • Vinkyl
  • Glas från Orrefors/Kosta Boda

Varför ska du välja Villa Björnrike?

Vi vill själva kunna känna en stolthet över det vi erbjuder våra gäster. Här följer några argument som vi ofta får höra från våra besökare. 

Hög service

Vi försöker att inte lämna något åt slumpen och får ofta höra att våra gäster uppskattar den personliga service vi erbjuder. 

UNIKA LÄGE

Villa Björnrike ligger på första parkett i den Härjedalska fjällvärlden. Här finner du milsvid utsikt över Sonfjällets nationalpark och skidpackar och aktiviteter utanför dörren. 

Unika materialval

Vi är måna om att välja kvalitativa material, både för att sätta guldkant på er vistelse men också ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi väljer kvalitet och gärna lokalt. 

Minnen för livet

Många av våra gäster uppskattar den extra guldkant de upplever att vi tillhandahåller. Vår ambition är att skapa oförglömliga fjällminnen för dig och ditt resesällskap. 

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)