NJUT AV BASTU & RELAX PÅ VILLA BJÖRNRIKE

En fristad för kropp & sinne. I villans relaxavdelning hämtar du ny kraft efter en dag på fjället. I varje boendedel finns också egen bastu. 

Koppla av efter en dag utomhus

Det finns inte mycket som slår en avkopplande bastu och lugn stund efter dag på fjället. Villa Björnrike har väl tilltagna ytor för avkoppling. Villan har en generös gemensam relaxavdelning samt ytterligare tre bastur, en för varje boende enhet. 

Utsikt & andrum

Både relaxrum och bastu har härlig utsikt mot kringliggande fjäll och på balkongen utanför står vilstolar för de varmare dagarna. Det finns också ett massagerum med möjlighet att boka egen massör. Om du istället föredrar att bada i mindre sällskap har varje lägenhet en egen bastu.

Spavadelningen på Villa Björnrike

Utsikten över Sonfjällets nationalpark och de närliggande skidbackarna från relaxavdelningens balkong är något alldeles särskilt. Vare sig om ni ska samla tankarna från dagens konferens eller skidåkning bör ni avsätta tid för att njuta av relaxavdelningen.

  • Rymlig bastu
  • Relaxrum med vilstolar
  • Kylskåp för kalla drycker
  • Balkong med vilstolar
  • Omklädningsrum och duschar
  • Ytterligare 3 bastur i huset

Varför ska du välja Villa Björnrike?

Vi vill själva kunna känna en stolthet över det vi erbjuder våra gäster. Här följer några argument som vi ofta får höra från våra besökare. 

Hög service

Vi försöker att inte lämna något åt slumpen och får ofta höra att våra gäster uppskattar den personliga service vi erbjuder. 

UNIKA LÄGE

Villa Björnrike ligger på första parkett i den Härjedalska fjällvärlden. Här finner du milsvid utsikt över Sonfjällets nationalpark och skidpackar och aktiviteter utanför dörren. 

Unika materialval

Vi är måna om att välja kvalitativa material, både för att sätta guldkant på er vistelse men också ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi väljer kvalitet och gärna lokalt. 

Minnen för livet

Många av våra gäster uppskattar den extra guldkant de upplever att vi tillhandahåller. Vår ambition är att skapa oförglömliga fjällminnen för dig och ditt resesällskap. 

För oss är hållbarhet något som är en viktig del av vår identitet. Det genomsyrar inte minst våra inköp, materialval. Vi värderar det lokala och långsiktigt hållbara. 

Våra fastigheter ligger placerade på platser som vi och många andra älskar. Här finner ni naturen runt husknuten med oändliga möjligheter till rekreation och adrenalinkickar. 

Vi värderar ditt välbefinnande högt och är måna om att ta hand om våra gäster. Hos oss ska man känna sig som hemma, fast förhoppningsvis en liten smula bättre;)

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN IDAG!

Vet du redan vad du söker? Skicka ett meddelande så svarar Helén eller Lotta så fort de kan.

Skriv gärna följande i ditt mail: 

  • Vilken period är ni intresserade av att besöka oss?
  • Hur många gäster är ni? 
  • Vilken typ av boende (vi har både lägenheter och 1- och 2-bäddsrum)?
  • Andra önskemål